Vill du att vi hör av oss?
070 - 438 88 62

Om oss


År 2007 startade jag företaget Tyresta Måleri. Jag hade då bedrivit måleriverksamhet i 10 år, och kände att jag var redo att vidga min verksamhet.

Erfarenheten och stora kunskaper inom måleriet gjorde att jag kände att jag kunde erbjuda en framtida kundbas en utmärkt tjänst till ett rimligt pris, och prestera väl på marknaden. Sedan dess har jag ägnat varje dag åt att leva upp till de förhoppningarna.

Tyresta Måleri ger dig vad du behöver, när du behöver det. Vi har etablerade samarbeten med företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner, vilket visar på den flexibilitet vi har och som vi är stolta över. Vi använder endast de allra bästa produkterna som finns tillgängliga för att därmed kunna försäkra oss om att du, vår kund, blir mer än nöjd med slutresultatet.

Den större delen av våra arbeten utförs i innerstaden och närförort som Bromma, Danderyd, Nacka och Lidingö. Vårt lager finns i Kungsholmen och huvudkontor är beläget på Drottninggatan 110 i Stockholm. Vi har naturligtvis ansvarsförsäkring.

Tommy Seiden VD

Kontakt

Namn:

Telefonnummer:

E-post:

Meddelande: